Som spiritualistiskt medium tar jag kontakt med en eller flera anhöriga till dig som gått över till andra sidan och lämnar ett budskap från dem. Våra nära och kära som gått över på andra sidan har inte glömt oss. De vet mycket väl var vi befinner oss just nu och vart vi är på väg.

 

Jag vill inte veta någonting om dig innan du kommer till mig. Ju mindre förhandsinformation du ger mig, ju bättre blir oftast sittningen. Så när du bokar tid är jag tacksam om du bara uppger ditt förnamn och inte anledningen till besöket.

 

Som medium kan jag inte bestämma vilken andekontakt som kommer eller vad anden ska tala om. Jag är bara en länk mellan deras värld och vår värld.

 

Ofta blir det många skratt då andevärlden har mycket humor och älskar skratt.

Ibland blir det även känslosamt över den kotakt som kommit och/eller över budskapet.

 

Jag förmedlar inga olyckor eller sjukdomar. Du ska kunna känna dig trygg med mig.

Självklart har jag tystnadsplikt.

 

Jag spelar in hela sittningen till dig på ljudfil som sen skickas till dig via mail. Du kan lyssna på sittningen igen och kanske även låta din familj eller vänner också ta del av den. En sittning hos mig tar ca 30-45 minuter och då brukar vi hinna med mellan en och tre anhöriga från andra sidan med budskap. Du får även tillfällighet att ställa frågor till andevärlden (jag svarar ej på frågor ang sjukdommar).

Åldersgräns för privatsittning är minst 18 år