Som spiritualistiskt medium tar jag kontakt med en eller flera anhöriga till dig som gått över till andra sidan och lämnar ett budskap från dem. Våra nära och kära som gått över på andra sidan har inte glömt oss. De vet mycket väl var vi befinner oss just nu och vart vi är på väg.

 

Jag vill inte veta någonting om dig innan du kommer till mig. Ju mindre förhandsinformation du ger mig, ju bättre blir oftast sittningen. Så när du bokar tid är jag tacksam om du bara uppger ditt förnamn och inte anledningen till besöket.

 

Som medium kan jag inte bestämma vilken andekontakt som kommer eller vad anden ska tala om. Jag är bara en naturlig länk mellan deras värld och vår värld.

 

Många gånger blir det mycket skratt för att de har absolut inte tappat sin humor bara för att de gått över till andra sidan. Det kan också hända att du blir känslomässigt berörd av den andekontakt som kommer igenom.

 

Jag tar inte emot kunder under 18 år. Jag förmedlar inga olyckor eller sjukdomar. Du ska kunna känna dig trygg med mig. Självklart har jag tystnadsplikt.

 

Jag spelar in hela sittningen till dig på ljudfil som sen skickas till dig via mail. Du kan lyssna på sittningen igen och kanske även låta din familj eller vänner också ta del av den. En sittning hos mig tar ca 45 minuter och då brukar vi hinna med mellan en och tre anhöriga från andra sidan med budskap. Du får även tillfällighet att ställa frågor till andevärlden (jag svarar ej på frågor ang sjukdommar).

 

Om du inte varit på en privat sittning förrut är det bra att läsa igenom "En guide till privata sittningar" så att du vet vad du kan förvänta dig.